Att våga satsa

låna för att satsaDay trading och binära optioner är som vilket annat pengaspel som helst egentligen, precis som att spela på hästar, sport, satsa pengar i aktier med mera. Du gör en satsning, chansar eller bedömer vad som är störst chans till vinst och sedan väljer du hur mycket du vill satsa. Det finns alltid risk till förlust och den kommer förr eller senare, allt handlar bara om hur smart man satsar och hur duktig man blir på att bedöma sina vinstchanser.

Satsa stort när magkänslan är rätt

När du lärt dig spelets regler och branschen så kommer du garanterat att få den där magkänslan som gör dig 110% övertygad om att du kommer få vinst. Det är då du ska göra en större satsning, men du ska samtidigt akta dig för att lura din mage. Om du lyckas vinna en stor summa så kommer du få blodad tand och du kommer undermedvetet att söka efter den där magkänslan. Påminn dig om att den måste komma naturligt och att du inte får försöka inbilla dig om att satsningen är vattentät.

Att satsa över sina tillgångar

Du kan hamna i en situation där magkänslan är helt rätt och du inte har likvida medel för att göra en stor satsning. I detta fall har du två alternativ, antingen satsar du så mycket du har råd med eller så finansierar du en större satsning. Du kan till exempel ta ett smslån på 1000 kr eller mer för att satsa men här är det viktigt att man tänker sig för och har rätt inställning till satsningen. Acceptera läget om du förlorar och låna inte mer pengar, revanschsuget kan bli enormt när man spelar med pengar och det kan sätta dig i en mycket obekväm sits full av skulder. Så tänk dig för innan du finansierar en satsning.